Spor | Konular | Kitaplar

2002 aktif konular listesi

Özdemir "Bolu' da sağlıklı spor için sentetik saha şart"

• İl Temsilcisi İlhan Özdemir yapılacak olan sentetik saha hakkında görüşlerini belirti. Özdemir, Sentetik sahanın daha iyi spor yapılması için gerekli olduğunu söyledi.
• Ayrıca Minikler Ligi ile kısa bilgide bulunan Özdemir " Bir aksilik olmadı taktirde Minikler Ligini Mayıs ayı sonunda bitireceğiz" dedi.
• Amatör Liginde birinci olarak gruplara gitmeyi hak eden Aşağısokuspor' un oynadığı maça da değinen İlhan Özdemir "İyi motive olan takım skoru belirledi" şeklinde konuştu.

Bulgaristan\'da lunapark açılışı

SOFYA (İHA) - Bulgaristan'ın Başkenti Sofya'da açılan lunapark "Sofya Land" her kesimden büyük ilgi gördü. Azeri bir iş adamı tarafından Sofya'nın merkezine kurulan 35 dekar genişliğindeki lunapark, küçüklü büyüklü tüm Sofyalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.


İçerisinde parklar, eğlence merkezleri, kafeler ve son versiyon oyuncaklar bulunan parkın açılışı sırasında giriş kapısında izdiham yaşandı. Bazı ziyaretçiler ise, lunaparka girebilmek için telefonla torpil yapmayı bile denedi.

İlk gün olması sebebiyle her türlü eğlencenin ücretsiz olduğu parkta oyuncaklar önünde uzun kuyruklar oluştu, büyükler küçüklere sıra vermedi. Lunaparktaki bazı oyuncakların diğer ülkelerdeki emsallerine oranla daha hızlı olduğu gözlenirken, bu hızlılıktan nasibini alanlar da oldu.